TJINS

TJINS Lekkere gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 204 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tjins. Meer weten? Ontdek meer

23 sep 2022 om 20:12 Als aanrader van mijn buurvrouw. Ze weet ik ben een moeilijke eter.. Maar tot dat ik de deksel van de TJAUWMIN opende…. Wist ik al genoeg…. Deze TJAUWMIN ken ik uit Su. Maar deze is Tranga
22 sep 2022 om 18:19 De tijd die ze aangeven van bezorgen vind ik echt lang als je 2 broodjes besteld. Moest ongeveer 50 minuten wachten voor 2 broodjes.. de broodjes waren lekker maar voor die tijd niet. Je kan beter naar de zaak gaan, dan bestellen. Heel jammer!
22 sep 2022 om 15:16 Lekkere broodjes en roti wraps besteld voor op kantoor. Iedereen tevreden volgende week weer…..
15 sep 2022 om 18:46 Tjauw min was zoutloos en smaakloos. De nasi daarentegen heerlijk. En de kerrie in de rotirol te sterk (bitter). Ik bestel wel vaker bij jullie. Ben dit niet gewend. Jullie zijn de enige met de surinaamse tjauw min. Don’t chamge that!!
1 sep 2022 om 20:05 zwarte peper in de pom ik vond het echt niet lekker. Broodje bakkeljauw was flauw. Het was niet mega slecht maar niet authentiek surinaams
1 sep 2022 om 19:09 Eten is lekker. Voor €14 een matige portie. Maarja, crisis hé .
22 aug 2022 om 20:15 heerlijke Surinaamse tjauwmin geroosterde kip en kip fachong, met gele bami uit Su!!
15 aug 2022 om 23:45 Snel bezorgd door Kristian, super lekker eten!
15 aug 2022 om 22:03 Eten was lekker maar wel een beetje prijzig. Een deel van de bestelling was niet leverbaar maar daarvoor kreeg ik het geld terug.
23 jul 2022 om 20:32 Eten was goed warm en qua smaak wel lekker, alleen jammer van pasta die gebruikt is, (normaal wordt er mie gebruikt)had ook een vreemde gele kleur.
23 jun 2022 om 20:38 Eten was weer super lekker, goed warm, en was op tijd
21 jun 2022 om 2:30 Tjauwmin had geen smaak en had een rare kleur . Bezorger was ook nog eens laat , heb wel 1:30 uur moeten wachten op mijn bestelling . Voor mij geen tweede keer meer .