TJINS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 256 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tjins. Meer weten? Ontdek meer

15 jun 2024 om 19:49 Heerlijk gegeten! Koerier was drinken vergeten. Is daarna netjes komen brengen.
13 jun 2024 om 14:00 Barra kip - barra behoorlijk klef, kip beetje taai en vet. Smaak wel okee.
18 mei 2024 om 21:35 Heel erg snel, het zou om 17.09 aankomen, maar uiteindelijk 16.10 aangekomen. broodjes waren goed gekruid en warm! Wat een top service. Heb hier al een aantal keren besteld en wil dit in het vervolg zeker nog gaan doen!
13 mei 2024 om 19:50 We waren tevreden. Snel bezorgd. Lekkere tjaumin kip met kip fachong en tjaumin moksi.
25 apr 2024 om 3:09 Wij waren zeer tevreden over de Tjauw min moksi en Nasi Sowieso! Sowieso voor herhaling vatbaar. En bedankt voor de extra peper!
21 apr 2024 om 9:35 heel snel bezorgd, en lekker eten. was nog warm en goed ingepakt. top service!
30 mrt 2024 om 19:56 Goed
21 mrt 2024 om 12:56 Had een telo en een bara besteld ,waarvan de telo eerder een heri heri was want de casave was niet krokant en te weinig bakkeljouw en de bara was goed gevuld maar als je een bara besteld met kip kousenband dan neem ik aan dat dat er ook in zit ipv
14 mrt 2024 om 20:31 Het heeft goed gesmaakt nasi moksi en tjauwmin moksi.
27 feb 2024 om 18:47 De tjauwmin was weer heerlijk. Bezorging binnen 20 min. Heel snel. Wow.
26 feb 2024 om 19:08 Mijn bestelling was niet compleet miste 1 drinken en wel voor betaald. Slechte service
16 feb 2024 om 19:45 Tello met bakkeljauw was niet te eten! Bakkeljauw zat geen smaak aan... het enige dat ik proefde was de ui die erdoorheen zat. De kwaliteit van het eten is zwaar achteruit gegaan!